Coaching

Coachen gaat bij mij over het behalen van doelen en resultaten via zelfbewustzijn en leren. Afgelopen jaren heb ik verschillende opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van coachen en persoonlijke effectiviteit:  Achteraf gezien een ontwikkeling van “zelf leren”’, naar “een ander laten leren”. Kernwoorden die coachees bij mij ervaren zijn: Veilig, integer, betrouwbaar, behulpzaam, open en intuïtief.

Lees hieronder meer over mijn visie, aanpak en resultaat.

plaatje coaching
plaatje coaching

Visie

Onder de hoge werkdruk is het makkelijk om minder aandacht te geven aan zelfbewustzijn en jouw balans. Je raakt in een patroon waarin je minder goed in contact staat met jezelf en ingesleten gedragspatronen je misschien belemmeren. Het ongewenste resultaat is minder succes, voldoening en plezier in je werk. Ik begeleid je en je zult ervaren dat jij weer de regie krijgt over jouw eigen succes en het succes van jouw organisatie.

Motto: “verander de wereld, begin bij jezelf”

Aanpak

Bewust zijn en balans. Dit zijn de kernwoorden die je bij mij zult ervaren. Het gaat over in contact komen met jezelf en je gevoel. We gaan op zoek naar inzicht in ingesleten gedragspatronen en je belemmeringen. Oefenen met de effectiviteit van anders denken en doen.

Ik vraag je voordat we met elkaar in zee gaan, om o.a. na te denken over jouw coach doelen. Tijdens een vrijblijvende intake maken we heldere afspraken op basis van vertrouwelijkheid. Ik werk graag resultaat gericht en daarom maken we afspraken over doelen en de samenstelling. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit een pakket van tien uur gedurende periode van vier tot zes maanden, bestaande uit een intake van een uur en zes sessies van 1,5 uur.

Daar coaching een proces is ga je tussen de sessies aan het werk met oefeningen en  ben ik telefonisch beschikbaar mocht je dat nodig hebben.

Resultaat

Het doel is om het geleerde te verankeren in gedrag om blijvende resultaat verbetering te realiseren. Je wordt weer vrolijker, effectiever, krachtiger en succesvoller.